Neverovatna priča iz Šapca! Radnica u marketu se zaglavila u rashladnoj komori!
Glas Javnosti

Neverovatna priča iz Šapca! Radnica u marketu se zaglavila u rashladnoj komori!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prodavačica u jednom marketu u Šapcu slaviće Malu gospojinu kao novi rođendan!

Tog dana je, naime, mogla da se smrzne zaključana u rashladnoj komori.
- Tog dana radila sam na kasi i bila preopterećena poslom jer je u marketu non-stop bilo puno potrošača koji su se pripremali da proslave Malu Gospojinu. Jedan potrošač, koga poznajem, nekih pola sata ranije se raspitivao zašto nema mladog kupusa i kada se gužva razišla otišla sam u komoru da proverim da li ga tamo ima - ispričala je žena koja ni nekoliko dana kasnije ne može ni da pomisli, kaže, šta je moglo da joj se desi. 

- Vrata su se za mnom zatvorila kada sam ušla u komoru i ostala sam u mraku jer nisam upalila svetlo. Bilo je baš neprijatno, a učinilo mi se i da postaje sve hladnije i svašta mi je prolazilo kroz glavu.


U neobičnoj i dramatičnoj situaciji bilo je i malo sreće. Pošto je tog dana zamenjivala poslovođu marketa mogla je da ima mobilni telefon koji, inače, ne sme da koristi za vreme radnog vremena.
Upalila je telefon i kada je osvetlila bravu na vratima shvatila je još i da nije ispravna a napetost je rasla svake sekunde.

- Ne bi pomoglo da lupam na vrata ili vičem jer u marketu je osim mene u smeni bilo samo dvoje kolega i ko zna da li bi i posle koliko vremena čuli da zapomažem. Verovatno bi me tražili kada primete da me nema, ali do tada bih se smrzla. Sreća pa sam imala broj potrošača koji je tražio kupus, pozvala sam ga pa je on došao i izbavio me - ispričala je novinarima.

Glas javnosti

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR